Små Fortællinger

Der er legetøj til en hver smag

Der er legetøj til en hver smag

Smørmosen er kun et stenkast væk

Smørmosen er kun et stenkast væk

OM SMÅ FORTÆLLINGER

Min pasning hedder Små Fortællinger fordi børn er små liv, hvis fortælling netop er begyndt. Jeg vil gøre mit aller bedste for, at fylde barnets hverdag med dejlige oplevelser, som det kan putte ned i sin bagage. Jeg tager imod børn fra 10 mdr - 3 år

Kernen i Små Fortællinger er tryghed og omsorg. På dette fundament er der rig mulighed for, at lege sig igennem og gå på opdagelse i livet. Trygge børn har som udgangspunkt mod på livet. Børn lærer gennem leg og derfor har jeg skabt rammerne som skal understøtte denne udvikling. Vi skal tumle, danse, synge, male, kreere, ud i naturen, fordybe os, bygge, klæde os ud, hygge,  grine og fjolle, bage, sanse, på tur og følge barnets naturlige nysgerrighed på verden.

Jeg bor tæt på dejlige grønne områder med masser af mulighed for udfoldelse, hvor vi skal  pakke ladcyklen og drage ud på eventyr. Hvis vejret ikke tillader det, er det godt, at vi er udstyret med en fantasi så vi kan hygge os indendøre.

 

AT STARTE I SMÅ FORTÆLLINGER

Hvor længe det tager at vende sig til den nye pasning varierer fra barn til barn, og derfor vil jeg lade det være op til den enkelte familie at i, i samarbejde med mig, vurderer hvornår barnet er klar til, at starte på fuld tid. Det kan være vanskeligt for både barn og forælder, at skulle forholde sig til den nye situation efter flere måneder hjemme. Derfor er det af stor betydning, at vi opbygger et godt samarbejde, der beror på tillid, åbenhed og tryghed, og dermed gøre indkøringen så blid og nænsom som muligt. Jeg vil gøre mit bedste for, at imødekomme jeres ønske for jeres barn. I kender barnet bedst. De helt konkrete detaljer for indkøringen aftaler vi sammen inden opstart.